Verzending en retourneren

Verzenden

Wij verzenden binnen nederland, uw bestelling word binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangs van de betaling verzonden.
Brievenbus pakket kost 3,95 pakket kost 6,95 ( wij versturen met PostNL )

Afhalen ( Limburg )

Als je ervoor kiest om de bestelling af te halen kan dit meestal binnen 1 dag. Je ontvangt van ons een sms en een email om een afhaal afspraak te maken.

Retourneren

Bedenktijd
Wanneer je een product koopt bij Bij Shirley, dan heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het pakketje ontvangen hebt. Je bent verplicht om ons binnen die 14 dagen bedenktijd te melden dat je (een deel van) het pakketje terug wilt sturen. Wij willen je verzoeken om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat je een pakketje retour wilt sturen, dit kan via het contactformulier.

Vermeld altijd duidelijk jouw gegevens wanneer je een pakketje terug stuurt naar ons. Denk dan aan jouw naam en adresgegevens, het ordernummer van het betreffende product en jouw rekeningnummer.

Retourkosten
Wil je jouw bestelling terugsturen? Dan zijn de kosten hiervan voor jouw eigen rekening, tenzij dit anders is besproken met ons. Tijdens het transport ben jij verantwoordelijk voor eventuele diefstal, verlies of beschadigingen van het pakket en de inhoud daarvan.

Als wij jouw pakketje hebben ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product terug van ons binnen 14 dagen. De verzendkosten van de bestelling worden niet vergoed.

Belangrijk om te weten
Het terugsturen van een pakketje kan alleen wanneer de verpakking nog helemaal compleet en intact is.


Winkelwagen